Voedingsbegeleiding

Voedingsapp en onlinecoaching

Persoonlijke Voedingsbegeleiding

Precies voor jou op maat gemaakt

Energy Control Methode

Meer energie, herstel burn-out, trainen voor een (halve) marathon

Sportvasten coach

Dé manier om fitter, vitaler en blijvend slanker te worden

06 46 37 37 20

Vrijblijvend kennismaken? Bel gerust!

Nieuw bij Personal training Beverwijk:

WeekMeals

Sinds kort biedt Rena van der Veer Personal Training in Beverwijk WeekMeals. Dit is een complete methode om fit te worden af te vallen en fit te blijven, die uit twee componenten bestaat. Daarnaast kun je WeekMeals natuurlijk perfect combineren met mijn trainingsprogramma op maat.

De voedingsapp

De voedingsapp bied lekkere, snelle en effectieve maaltijd- en snacktips die bij jouw lichaamsbehoefte, smaak en levensstijl passen. De app bevat uitgebreide concrete maaltijd-ideeën voor ontbijt, lunch, avondeten, snacks en hapjes voor het slapen gaan. We maken een selectie van de mogelijkheden en recepten die bij jou passen. Dat baseren we op jouw lichaamsbehoefte en bewegingsactiviteit, maar ook op jouw smaak en levensomstandigheid. Op deze manier is afvallen makkelijker en langer vol te houden, ook als je een gezin hebt.

Met de app kun je een weekplanning maken, zodat je alle ingrediënten vast in huis kunt halen. Je kunt zelfs je boodschappenlijstje uitdraaien. Alleen de boodschappen moet je zelf doen! 

Wil je kiezen uit complete maaltijdrecepten? Of stel je liever zelf je maaltijd samen? Het kan allemaal met jouw gepersonaliseerde app.

Personal Training Beverwijk

De online coaching

Rena van der Veer Personal Training in Beverwijk biedt jou de meest persoonlijk aanpak in de vorm van online coaching.

Samen bekijken wij jouw levensstijl. Wat is voor jou belangrijk en welke zaken kun je aanpassen en wil je aanpassen.

Via Whatsapp kun je me bereiken met al je vragen. Zo heb je jouw persoonlijke call altijd op zak. Wekelijks hebben we onze coaching call. Daarin kunnen we jouw nieuwe lifestyle volledig naar wens instellen.

Trainingsprogramma

(apart af te nemen)

Heb jij behoefte aan drie keer per week lekker de tijd voor jezelf in de sportschool? Of is het iedere week weer een strijd om überhaupt tijd voor de sportschool te vinden? Naast het WeekMeals programma kun je als extra optie een trainingsprogramma aanvragen. Met het efficiënte trainingsprogramma van Rena van der Veer Personal Training in Beverwijk past het schema zich aan aan jou!

Jouw trainingsprogramma wordt volledig getest in een testfase om optimaal resultaat en jouw levensstijl zo goed mogelijk samen te laten gaan. Sterker nog, ik weet er voor te zorgen dat je er nog plezier aan beleeft ook.

WeekMeals

Jouw voedingsapp en onlinecoaching

N

Eerste maand 70 euro, daarna 50 euro per maand

N

Telefonische intake

N

Gezond en gevarieerd eten

N

Binnen 24 uur antwoord op je vragen

N

Alles aangepast aan jou

N

Iedere week Whatsapp contact

Zoek jij een personal trainer in Beverwijk?

Je bent van harte welkom voor een vrijblijvende kennismaking! Ik vertel je graag meer over personal training, de sportvastenkuur en Energy Control Methode. De exclusieve gym is prima bereikbaar vanuit heel regio Beverwijk, Casticrum en Uitgeest.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.